به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت، علیرضا کاظمی، در مراسم رونمایی از درگاه تعلیم و تربیت با نظام ایدهها و نیازها (نان) که با همت و مشارکت دانشگاه فرهنگیان برگزار شد، ضمن اشاره به اهمیت موضوع تعلیم و تربیت اظهار کرد: باید از ظرفیت تمام دستگاههای پژوهشی و دانشگاهها استفاده کنیم و نظام مسائل را به آن ها در راستای رفع و ارائه راهکار منعکس کنیم. همچنین باید از ظرفیت دانشجویانی که توانمندی اجرایی و حل مسائل دارند، استفاده شود.
وی با تأکید بر اینکه خلأ عدم استفاده از این ظرفیتها در آموزش و پرورش مشهود است، افزود: در آموزش و پرورش اتصالی از این منظر وجود ندارد. ایجاد سامانه نظام ایدهها و نیازهای آموزش و پرورش برای اتصال میان حلقه ایدهها و نیازها به جامعه نخبگانی و پژوهشگران است که در جای خود بسیار ارزشمند است. این کمبودی بود که در عرصه تعلیم و تربیت احساس میشد و خرسندیم که امروز به مناسبت هفته پژوهش این سامانه رونمایی شد.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه باید برای این ابزار ساز وکار مشخصی تعریف و تمهید کرد، ادامه داد: ضرورت دارد در دانشگاه فرهنگیان و پردیسها؛ سازو کاری تدوین شود تا به صورت مستمر وضعیت سامانه رصد شود.
وی پیشنهاد داد تا برای ساماندهی بیشتر و منسجم، دبیرخانهای مرکزی در دانشگاه فرهنگیان و دبیرخانههای دیگری در پردیسهای استانی تشکیل شود.
کاظمی با تاکید بر اطلاع رسانی در خصوص این سامانه برای معلمان و مدیران آموزش و پرورش گفت: باید از ظرفیت پژوهشگاه با تدوین دستور العملی برای اطلاع به مدیران ادارات و معلمان استفاده کرد. همچنین ضرورت دارد کلیپ و یا پوستری تدوین و طراحی و در صفحات پر بازدید شاد بارگذاری شود.
وی با اشاره به اعضای دبیرخانه مرکزی تصریح کرد: باید اعضایی از سازمان پژوهش و پژوهشگاه نیز در این دبیرخانه حضور داشته باشند. دانشگاه شهید رجایی و فرهنگیان، سازمان پژوهش و پژوهشگاه تعلیم تربیت، باید از ارکان این دبیرخانه باشند. بدون اتصال به این مجموعهها نمیتوان مسیر موفقیت را پیمود.
نظر شما